Algemeen

 

 

 

DEELNEMENDE TEAMS 2010

Deelnemende teams kunnen tekst en foto’s opsturen naar  WEBMASTER@RIJNLANDCUP.NL en dan zorgen wij er voor het ingezonden materiaal op deze pagina geplaatst wordt.

 

 

 

DEELNEMENDE TEAMS 2009

WINNAARS 2009 - Voltige Vereniging Den Helder

rlc2009b.jpg 

Deelnemende teams aan de 3e editie van de Rijnland Cup waren :

·       Den Helder 1, Klasse A (winnaar Rijnland Cup 2009)

·       Groenendaal 2 Klasse C

·       Baboeschka 1, Klasse C

·       Groenendaal 1, Klass A

 

DEELNEMENDE TEAMS 2008

Deelnemende teams aan de 2e editie van de Rijnland Cup waren :

Groenendaal klasse A

Den Helder team 1 Klasse B – Winnaars Rijnland Cup 2008

Wittegheit team 1 klasse A en Team 2 klasse C

De Molen team 2 Klasse C

Roy Rodgers Klasse A

Zonnehoeve team 1 klasse C

Deelnemende team worden verzocht zo snel mogelijk een profiel stukje en een recente team foto te sturen naar

WEBMASTER@RIJNLANDCUP.NL

 

WINNAARS 2008 - Voltige Vereniging Den Helder

Andere deelnemers 2008 :

De Molen 2, klasse C

De molen 2 is een leuk, gezellig en gemotiveerd team, dat voltigeert onder leiding van de longeur Doreth Chatwick op het paard Piebald.

Piebald is een bonte ier van ongeveer 1.65m hoog. Hij is een erg betrouwbaar en werklustig paard. Piebald is bijzonder om zijn uitstraling en zijn bijzonder fijne galoppas. Hij is erg sterk, vooral aan de hand, en doet het werk als voltigepaard erg graag.

Vorig jaar heeft team 2 op 0.03 punt verschil met de nummer 1 de Rijnlandcup helaas niet gewonnen… Dit is voor het team een extra stimulans om dit jaar erg goed hun best te doen.

De teamleden zijn op de foto te zien:

Annebel Buermans, Manita van den Boom, Marlies Zomer, Kevin van Kershaver, Delphine van Goethem (rechts bijgeplakt), Sharon Maas, Kanya Dharmaperwira, Dimphy Lisapaly, Eva Rümke (rechts bijgeplakt)

 

Deelnemers 2007 : 

Vorig jaar hebben onderstaande teams in de Rijnland Cup competitie meegedaan:

VAN DE 2007 WINNAAR

De Wittegheit

 

Op Zaterdag 14 april 2007 ging de Rijnlandcup van start! Voor ons als team liep de start van deze wedstrijd niet helemaal vlekkeloos, de kur ging erg slecht en hebben weinig van onszelf laten zien die dag! Dit was dan ook wel in ons resultaat te zien .....5.533 van dit punt werd nog 4 % bijgeteld en stonden we dus op een 5.754 en stonden we op een3e plek. Op Zondag 15 april kregen we een 2e kans, waar wij ons voorgenomen hadden beter te presteren! Dit keer liep de kur stukken beter, maar nog niet zoals hij hoorde! Dit keer was het resultaat ook beduidend beter een 6,109  + 4 % 6,353.

 

Dus op naar Nieuwe Weteringen, op deze locatie liep de kur redelijk goed ons behaalde punt was dan ook een 6,115 + 4 % 6,360. Als in Wassenaar alles goed zou lopen zouden we nog een kans hebben om deze cup te winnen. In de hoop dat we de cup konden winnen, gingen we naar Wassenaar, daar lieten we zaterdag 9 juni een bijna vlekkeloze kur zien waarmee we een resultaat haalde van 6,379 + 4% 6,634, Zondag 10 juni startte wij ook in Wassenaar, in de hoop het slechte punt weg te kunnen schrappen van de lijst! En jawel dit lukte! We haalden een 6,298 + 4% 6,550 in totaal van al deze scores was dit een 6,474.

 

De uitreiking van de Rijnlandcup was erg spannend! We hadden totaal niet verwacht dat we deze cup binnen zouden slepen!!! Met erg veel vreugde gingen we laat naar huis, met de grote beker, en de cheque van € 500,- voor in de vrachtwagen!!!

 

Met veel plezier kijken wij als team terug naar deze cup!! Ook hebben wij van de trainingen die aan ons gegeven en nog gegeven gaan worden door Cynthia Danvers veel geleerd! En hopen er nog veel van te gaan leren. Zodat we volgend jaar, ook weer ons best gaan doen om de Rijnlandcup cheque en beker en natuurlijk de eer weer binnen te slepen! Deze trainingen zijn ook een goede voorbereiding en training om in 2008 ook internationaal deel te gaan nemen aan CVI´s.

 

 

 

 

 

 

Deelnemers 2007 Rijnland Cup competitie :

 

Voltigeteam de Molen 1

 

Voltigeteam de Molen 2

 

Voltigeteam Wittegheit

 

Zonder foto :

Voltigeteam Groenendaal

Voltigeteam Den Helder

Voltigeteam Zonnehoeve